Veiarbeid og trafikkmiljø

Varslingslys, arbeidslys og varslingsskilt

Vi på Ferno Norden jobber tett med Whelen Engineering som er verdensledende på produksjon av varslingslys og arbeidslys basert på LED lysteknologi for gult roterende LED varslingslys og retningsbestemt LED varslingslys. Vi tilbyr LED ECE R65 godkjente roterende eller faste varslingslys, beacons ("saftblander" eller 360°), LED lysbøyler (lysbroer), LED retningsbestemte blinkelys med mer. Vi er også forhandler av Redtronic. Våre varslingslys brukes til veiarbeid, i trafikkmiljø på kjøretøy, laste og losseplasser og også i industri.

 

LED-lys for lastebil, traktor, varebil og nyttekjøretøy

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

LED-varslingslys for nyttekjøretøy / yrkeskjøretøy, som også kalles blinkelys i hverdagstale, kan deles i to kategorier; Retningsbestemte varslingslys og roterende varslingslys. Veitrafikkloven omtaler bruken av gult varslingslys slik: På motorvogn som under arbeid på veg nyttes i strid med bestemmelsene i trafikkreglene (jf. vegtrafikkloven § 11), eller som nyttes på en slik måte at den kan være til særlig fare for annen trafikk, skal ha minst en varsellykt som gir blinkende gult lys til alle sider (Vegtrafikkloven §28-3). Les mer her! Våre LED-lysprodukter brukes døgnet rundt av fagfolk innen jordbruk, kommune, industri og transport. Ferno Norden er profesjonelle på gult varslingslys for veiarbeid og trafikkmiljø til nyttekjøretøy som lastebiler, traktor, varebiler, pickup med flere.

LED-varslingslys

Varslingsskilt for veiarbeid og trafikkmiljø

Hos Ferno Norden finner du også reflekterende varslingsskilt for veiarbeid som er godkjent i henhold til R1 standard for retro-refleksjon og R2 standard for prismatisk refleksjon for avsperring og varsling innen for eksempel industriområder. Våre varslingsskilt er av samme høye kvalitet som de skiltene vi selger til politi, ambulanse og militæret og oppfyller derfor de samme høye krav som stilles til refleksjonsevne samt øvrige sertifiseringskrav.

Så uansett hva du trenger til din bedrift så kan vi på Ferno Norden hjelpe deg når du ser etter varslingslys, arbeidslys og varslingsskilt.

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

 

Cookiescript_new