Sjøredning og redningsarbeid

Sjøredning og redningsarbeid

Sjørednings- og redningsarbeid i vann og utilgjengelige miljøer stiller høye krav til personell og utstyr. Ferno Norden er en global aktør med produkter spesielt utviklet for redningsaksjoner i maritime miljøer og i vann som evakueringsutstyr, båre, produkter for rørelsesbegrensning og flytende hjelpemidler, etc.

Et redningsoppdrag i vannmiljøet kan variere veldig, og valg av utstyr avhenger av skadesituasjonen. I dag jobber vi med ambulanse, politi, militær, nødetater og industri og leverer kvalitetsutstyr spesielt designet for å tåle tøffe miljøe.

Enkelt sagt er Ferno Nordens redningsutstyr tilpasset "For any Mission in any Condition".

 

Sjøredning. Ferno Norden

Produkter for sjøredning og redningsarbeide

Sjøredning og hypotermi (nedkjøling)

Arbeid med redning i utilgjengelig terreng og vannmiljø stiller høye krav til effektive hypotermiprodukter, siden oppdraget ofte innebærer redning av våte og avkjølte mennesker og kan innebære lengre transporter.

Ferno Norden jobber i dag med utstyr som brukes daglig av profesjonelle operasjoner som nødetater, politi, ambulanse og forsvarsstyrker. Variasjonen i utstyret lar deg finne produkter til både det enklere oppdraget og det mer avanserte der produktene kan kombineres med redningsbåre eller annet utstyr. Produktene kan brukes til både aktiv og passiv oppvarming.

I modusen mild hypotermi, (kjernetemperatur på 32-35 grader C), er du frossen og har økte hjerte- og luftveisrater. Du blir apatisk og har vanskelig for å ta riktige avgjørelser. I denne situasjonen er det ofte tilstrekkelig med passiv oppvarming, varm drikke og ernæring i en eller annen form.

I modus med moderat hypotermi, (kjernetemperatur på 28-32 grader C), påvirkes nå kroppen kraftigere. Pusten blir overfladisk, hjertet slår saktere, kulden kjøler ned og bevisstløshet nærmer seg. Situasjonen er akutt og medisinsk behandling er akutt nødvendig. I denne situasjonen er en del av behandlingen å tilføre ekstern varme. I alle friluftsaktiviteter bør du ha en plan for hvordan å gå frem i tilfelle en skade eller ulykke gjør at en person forblir stille i en lengre periode. Ta kontakt med oss om du vil ha råd om hvilken type produkter som kan passe til din virksomhet.

 

Fjällräddning och evakueringsutrustning. Ferno Norden

Hypotermiprodukter ved sjøredning

Cookiescript_new