Sjøredning og maritimt redningsarbeid

Sjøredning og redningsarbeid i vann og utilgjengelige miljøer 

Sjørednings- og maritimt redningsarbeid i vann og utilgjengelige miljøer stiller høye krav til personell og ikke minst utstyr som er dedikert til nettopp dette.

Ferno Norden er en global aktør med produkter spesielt utviklet for redningsaksjoner i maritime miljøer, i basseng, i fjorder og i vann som evakueringsutstyr, båre, produkter for rørelsesbegrensning og flytende hjelpemidler, etc.

Et redningsoppdrag i vannmiljøet kan variere veldig, og valg av utstyr avhenger av skadesituasjonen. Vi er stolte av å kunne si at Redningsselskapet er en av våre gode kunder, som også gir oss utviklende tilbakemeldinger på produktene våre. Vi tillater oss derfor å komme med en liten oppfordring for de det måtte passe; bli medlem! 

I tillegg kommer andre aktører innen redningstjeneste, både frivillig og profesjonell – vi er heldige i Norge som har en så bred og geografisk spredt redningstjeneste for de som ferdes i det våte element.

Enkelt sagt er Ferno Nordens redningsutstyr till sjøredning og maritimt redningsarbeid tilpasset "For any Mission in any Condition".

Kontakt oss for personlig hjelp!

 

 

Sjøredning. Ferno Norden

Produkter for sjøredning og maritimt redningsarbeide

Sjøredning og hypotermi (nedkjøling)

Arbeid med redning i utilgjengelig terreng og vannmiljø stiller høye krav til effektive hypotermiprodukter, siden oppdraget ofte innebærer redning av våte og avkjølte mennesker og kan innebære lengre transporter.

Ferno Norden jobber i dag med utstyr som brukes daglig av profesjonelle operasjoner som nødetater, politi, ambulanse og forsvarsstyrker. Variasjonen i utstyret lar deg finne produkter til både det enklere oppdraget og det mer avanserte der produktene kan kombineres med redningsbåre eller annet utstyr. Produktene kan brukes til både aktiv og passiv oppvarming.

I modusen mild hypotermi, (kjernetemperatur på 32-35 grader C), er du frossen og har økte hjerte- og luftveisrater. Du blir apatisk og har vanskelig for å ta riktige avgjørelser. I denne situasjonen er det ofte tilstrekkelig med passiv oppvarming, varm drikke og ernæring i en eller annen form.

I modus med moderat hypotermi, (kjernetemperatur på 28-32 grader C), påvirkes nå kroppen kraftigere. Pusten blir overfladisk, hjertet slår saktere, kulden kjøler ned og bevisstløshet nærmer seg. Situasjonen er akutt og medisinsk behandling er akutt nødvendig. I denne situasjonen er en del av behandlingen å tilføre ekstern varme. I alle friluftsaktiviteter bør du ha en plan for hvordan å gå frem i tilfelle en skade eller ulykke gjør at en person forblir stille i en lengre periode. Ta kontakt med oss om du vil ha råd om hvilken type produkter som kan passe til din virksomhet.
 

Fjällräddning och evakueringsutrustning. Ferno Norden

Hypotermiprodukter ved sjøredning

Cookiescript_new