iNTRAXX er ett modulbasert innredningssystem for kjøretøy

iNTRAXX er et komplett system for kjøretøy som sikrer alt løst utstyr inne i kjøretøyet og gjør det trygt, fleksibelt og hygienisk.  Det modulære systemet har veggmonterte skinner SafeMount-utstyrsfester som sikrer utstyret, SafeCab-oppbevaringsskap og SafePak Supply-poser. iNTRAXX modulsystem gir høy fleksibilitet, alltid sikret utstyr og forenkler hygienisk rengjøring.
 

Kontakt oss for personlig hjelp!

 

 

Forbedret sikkerhet

Intraxx skensystem
• Alle komponenter er krasjtestet i henhold til den europeiske standarden EN-1789 (10g) og den amerikanske standarden SAE J3043 (26g)
Å kunne ommøblere og flytte utstyr inni kjøretøyet raskt og samtidig vite at det alltid er sikret, gir både et mer ergonomisk og brukertilpasset arbeidsmiljø.
iNTRAXX-systemet muliggjør rask, enkel og ergonomisk plassering av utstyr inne i ambulansen. Ulike skinner kan installeres i vegger, tak og benkeflater, og dette gir en rekke muligheter for tilpasning, avhengig av hvor du jobber i kjøretøyet.
INTRAXX-systemet lar deg tilpasse ambulansen med enkle grep for å utføre bestillingen. Ferdige poser kan enkelt klikkes på plass, noe som betyr at et kjøretøy kan utføre en rekke oppgaver som er både kostnadseffektive og smarte.
Alle komponenter i iNTRAXX-systemet fungerer sammen, noe som betyr at du enkelt kan legge til enheter eller flytte utstyr mellom ambulansene avhengig av funkjon og oppdrag. 

 

Forbedret fleksibilitet
 

 Det modulære systemet lar deg raskt tilpasse plasseringen av utstyret basert på din eller din foretrukne tilnærming.
 Behovet for spesielle kjøretøy reduseres, da du raskt kan konfigurere eksisterende kjøretøy til forskjellige oppdrag på få minutter.
 Interoperabilitet øker ettersom alt utstyr er lett utskiftbart mellom flere kjøretøy og kjøretøytyper.
Før eller senere skjer det endinger i utrusting eller utstyret erstattet av nye modeller. Med iNTRAXX bytter du bare braketten til det nye utstyret ingen dyre renoveringer nødvendig.
 

 

 

Forbedret hygiene

 

 Rengjøring og sanering er mye enklere, da du enkelt kan løsne og vaske alle komponenter.

 Under dekontaminering kan alt utstyr tas ut og du får en ren arbeidsflate.

 Alle skinner har avrenningsåpninger.

 

Les mer her:
 

Intraxx-skinnesystem

 

Intraxx-fester og kopplinger

 

Intraxx-vesker, skap och stoler

 

 

Cookiescript_new