Trygghet på veien

Ferno Norden er profesjonelle på varslingslys, redningsutstyr og helse- og sikkerhetsutstyr. Vi tilbyr utstyr innen førstehjelp og varsellys for politi, ambulanse, nødtjenester, militær, industri og forbruker. Her har vi samlet et utvalg av produkter som vi vet er verdifulle for deg når du kjører på veiene.
Sikkerhet for deg rett og slett!

Trygghet på veien med hvitt LED Ekstralys

Ferno Norden jobber tett med verdensledende produsenter av ekstralys og arbeidslys basert på LED-lys (diode)-teknologi for fast lys og LED-lysramper for biler.
Fordelen med LED-teknologi er at den gir en lang levetid, tåler tøffe miljøer og er energieffektiv. Gjennomgående for våre produkter er høy kvalitet og robust holdbarhet.
Du kan føle deg trygg på veien med LED-lamper fra Ferno Norden montert.

 

LED-lysprodukter Ferno Norden

LED-lysprodukter

Dersom en ulykke oppstår

Dersom en ulykke skulle oppstå kan du her se hvilke produkter som kan ha stor betydning for deg og andre trafikanter på ulykkesstedet. For det å ses i trafikken er særdeles viktig, så se igjennom bilen din og se hvilket utstyr du mangler og bestill det du trenger i dag!

 

Dersom en ulykke oppstår. Ferno Norden

Varslingsprodukter

Førstehjelp på veien

Førstehjelp er ofte viktig og kan redde liv. Ferno Norden jobber for øyeblikket som leverandør til politiet, beredskapstjenester og ambulansetjeneste med 40 års erfaring i akuttvesker, helsevesker og førstehjelpsvesker.
Vi har laget et utvalg av ferdigpakkede førstehjelpspakker som er gode å ha i bilen når du kjører.

 

Førstehjelp på veien. Ferno Norden

Førstehjelpsprodukter

For flere produkter og informasjon kan du laste ned vår brosjyre her.

Cookiescript_new