Ferno Norden Norway AS er en av Norges største leverandører av spesialtilpassede biler

Siden oppstarten av Ferno Norden Norway har vi levert spesialtilpassede biler til både private og offentlige aktører. Ambulanser, politibiler, brannbiler, redningsbiler, motorsykler, varebiler m.m. tilpasses etter ønsker fra kunder.

Vi har flere leverandører av varsellys, arbeidslys og kupélys som vi kan velge fra når vi hjelper kunden med å finne den rette balansen til deres bruk. Vi fører gule, blå og hvite lys, lysbøyler med trafikkdirigering og lys med flere farger (gule/blå). Om du trenger lysbro, 360-grader eller retningsbestemte lys, så har vi utvalget og kompetanse til å montere. Vi monterer både synlige og skjulte lys.

Mange år med erfaring gjør at vi lett kan hjelpe kunden med gode løsninger som dekker kundens innredningsbehov. Vi vet hvor krevende og viktig det er å utnytte hver centimeter i bilen på best mulig måte. Om det er ambulanse, pengetransport eller fangetransport utarbeider vi den beste løsningen. Vi monterer lys- og sikkerhetsfilm der det er ønskelig.

Med egen dekoravdeling kan vi ta hele prosessen fra ny bil inn til bil klar til tjeneste. Ferno Norden Norway har bl.a. vært med på å utvikle/tilpasse dekor til politi, brann og ambulanse. 

Spørsmål om spesialbiler kan sendes på spesialbiler@fernonorden.com

VW Crafter ombygget til ambulanse

Ferno norden Norway AS bygget om en VW Crafter til å bli en abmulanse. Bilen er utstyrt med Fernos INTRAXX modulsystem. Crafteren har en Whelen Liberty II lysbøyle og Whelen varslingslys, samt Redtronic arbeidslys bak.

Ferno firmabil, Isuzu D Max

Vår egen firmabil, en Isuzu D Max, er utstyrt med Whelen, Redtronic og Vision X:

Whelen:
Justice lysbøyle med trafficadviser
ION T-series Linear Duo bak nede

Redtronic: 
2 stk Gecko 6 i grillen.
2 stk Bullitt 6 ned i grillen og 2 stk i bakvindu
Hide Away i speil
Bullitt BS 121 lysbøyle forran

Vision X:
XPR på kufanger

Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.