Redtronic logo | Ferno Norden

Redtronic lysbøyler og retningsbestemte varsellys

Redtronic lysbroer, retningsbestemte varsellys og beacons har vært levert til politi, ambulanser, utrykningskjøretøy og private i over 30 år og er blant markedets beste lysbøyler, lysbroer, takbjelker, takplanker, saftblandere og varsellys. Redtronic leverer kjente merkeprodukter som BULLITT, GECKO og NIGHT ANGEL, mange fungerer på 11 - 30V! Lysbøylene Bullitt Advanced, Basic og Microbar holder alle ECE R65, EMC R10 og har cruise mode. Redtronics produkter passer til privatbiler, varebiler, pick up, små og store lastebiler, utrykningskjøretøy og servicebiler.

Husk! Alle priser vises INK mva!

Meld deg på nyhetsbrevet lenger ned på siden!

Alle LED produkter fra Redtronic produseres i England UK og alle testes ut i deres egne spesialkamre for fuktighet, vann, støv og vibrasjon. Redtronic har produsert retningsbestemte varsellys som er konstruert spesielt for vertikal montering. Redtronic er opptatt av å levere varsellys med god kvalitet og er et økonomisk alternativ. Redtonic er produkter du kan stole på!

 

Meld deg på nyhetsbrev

Redtonic fører et bredt utvalg av produkter som passer godt til både profesjonelle og private brukere av varslingslys. Dersom du er opptatt av trafikksikkerhet, varsling og blinkelys er du opptatt av Redtonic lysbøyler og retningsbestemte varsellys.

 

Cookiescript_new