Om Ferno Norden Norway AS

Ferno Norden Norway AS er en av Norges ledende leverandører av utstyr til prehospitalt arbeid, industrivern, redning og begravelse, samt varslingslys til det private og offentlige markedet. Vi utfører påbygg og montering på og i spesialkjøretøy. Vi tilbyr markedet et komplett produkt- og serviceprogram for ombygging av kjøretøy.

Vi tar oss tid til å forstå våre kunders behov og deler gjerne vår erfaring for å utvikle løsninger som er optimalisert både med tanke på ytelse, funksjonalitet og ikke minst kostnadseffektivitet. Vårt team av produktspesialister, sykepleiere, bilmekanikere og ingeniører sikrer løsninger som tilfredsstiller selv de mest krevende kundespesifikasjoner.

Ferno Norden Gruppen ble etablert i 1979 og har vært i markedet for prehospitalt utstyr og ombygging av spesialkjøretøy i 40 år. Ferno Norden Norway AS har søsterbedrifter i Danmark, Finland og Sverige.

Vårt kvalitets- og miljøsystem tilfredsstiller kravene i ISO9001 og ISO14001 og sikrer styring av alle aktiviteter som påvirker kvalitet og miljø.  Ferno Norden har rett til å installere og vedlikeholde elektronisk kommunikasjonett (ekomnett) – ekomnettautorisasjon ENA 8796. 
Les mer her om våre miljø- og kvalitetsmål

Vår kompetanse er din trygghet!

Ferno Norden Norway AS fra luften

Cookiescript_new