Hvis du ikke ser denne meldingen Se den i din nettleser .
Go to frontpage

Nyhetsbrev September 2021

NYHETSBREV FRA FERNO NORDEN NORWAY September 2022

Aktuelt

Sommeren er forbi og høsten er her. Høst for oss hos Ferno Norden innebærer messer, kundebesøk og produktpresentasjoner. En del nyheter har skjedd både i Norden og i Norge i løpet av sommeren. Ferno International har flere forskjellige avdelinger og ikke minst produktløsninger, og en av de er militært evakuerings- og behandlings system. Ferno Norden Military Systems er ett helt nytt selskap hos oss i Ferno Norden Group, med forkus på militære løsninger innenfor evakuering og oppbevaring av medisinsk utstyr. Produktopplæring både i USA og i Norden er gjort, og salgsarbeid er godt i gang. Se mere om Ferno Norden Military Systems her: 

Akuttsekker og vesker

Visste du at vi har over 70 forskjellige akuttsekker og vesker på våre hjemmesider? Våre kollegaer i Sverige har fått levere litt forskjellige 
modeller i forbindelse med oppgradering av kriseberedskap rundt om i landet, både små og smidige blødningskontroll vesker og ikke minst en større bag som også kan trilles, med både hjul og høydejusterbare håndtak. 
Det er vel ikke tvil om at vi her i Ferno Norden virkelig har komplette løsninger på oppbevaring av viktig medisinsk utstyr.
Les mere om våre akuttsekker og vesker her:

 


 

Nyheter

Nyheter!

AIRLIFT, pasientløfter

Ambulansetjenesten, hjemmebaserte omsorgstjenester og omsorgsbygg har hatt som sin siste virkelige utfordring å få pasient eller bruker opp fra gulvet – til en stol, seng eller båre.
Nå har vi kanskje løst denne utfordringen, hvor god ergonomi er en vesentlig del av HMS.
VI ser at ved riktig og fokusert bruk av hjelpemidler som trappestoler med larveføtter, akuttmadrasser som kan slepes i trapper, glidebrett, minibårer, elektriske bårer og andre hjelpemidler som er behovet for å løfte pasienter kraftig redusert. Men det å få en pasient opp fra gulvet, har vært det «siste løftet» omsorgssektoren har måtte håndtere med bøyde rygger og generelt dårlig ergonomi.
Med Airlift ELK pasientløfter, løfter du enkelt en sittende eller liggende pasient fra gulvnivå og opp til stol eller båre. Ta kontakt med oss for informasjon og kanskje en demonstrasjon i DITT arbeidsmiljø.


 

Les mer her!

BRANNSKADEBANDASJER.

BRANNSKADEBANDASJER.

Vi har fått ett helt nytt sortiment med brannbandasjer. Burncare som består av en vannbasert gel, har også skumkompress for best mulig effekt. 

Les mer her!

Populært akkurat nå!

Populært akkurat nå!

Våre løsninger for den litt større pasienten og ergonomi er ett hett tema blant både ambulansepersonell og ansatte innen omsorgstjenester. Vi får mye spørsmål rundt løsninger på dette. Vi har samlet de vanligste produktene på våre landingssider: Pasientforflytning – Forflytning av overvektige pasienter.  

Les mer her!

Team Ferno Norden Norge

Vi håper du liker nyhetsbrevet vårt, og vi ser frem til å høre fra deg!

Med ønske om en fin høst!!


Vennlig hilsen fra Leif Walter, Bente og Lars


Logo
Klikk her om du ønsker å melde deg av.
Cookiescript_new