Hvis du ikke ser denne meldingen Se den i din nettleser .
Go to frontpage

Nyhetsbrev Novemberr 2021

NYHETSBREV FRA FERNO NORDEN NORWAY November 2021

Aktuelt

Nå er det full fart igjen, og selv om ikke hverken pandemi eller faren er over, så begynner vår hverdag mer og mer gå tilbake til slik det var tidligere. Vi er på veien for kundebesøk med produktpresentasjoner og opplæring, og ikke minst har vi fått delta på utstillinger på messer.

Ambulanseforum 2021!

Ambulanseforum er arrangør av en stor fagmesse for det prehospitale miljøet i Norge. Ferno Norden Norway var av de største utstillerne, hvor vi hadde særlig fokus på ergonomi og tilrettelegging av en så god arbeidshverdag som mulig for ambulansepersonell og annet helse- og redningspersonell. Hovedproduktet vårt i år, var vår helt nye elektriske båre: VIPER. Og vi fikk også demonstrert alt fra nye akuttmadrasser til spjelkemateriell som vil kunne legge til rette for god og riktig pasientbehandling.

FORF seminar 2021

På samme hotell, dagen etter Ambulanseforum, startet årets FORF seminar. FORF står for Frivillige Organisasjoners Redningsfaglige Forum – og samler den frivillige redningstjenesten i Norge. Her var det engasjerte, dedikerte og svært dyktige deltagere fra Norske Redningshunder, Norsk Folkehjelp Sanitet, Røde Kors Hjelpekorps og Norsk Radio Relæ Liga som var samlet for både faglig utvikling og en mulighet til å treffe oss som leverandører.  Her er det primært redningsutstyr vi presenterer, og det er godt å få bekreftet at både vårt brede utvalg og den gode kvaliteten vi har på våre produkter, gjør at vi er en populær utstiller, med mye besøk.

Vi gleder oss stort over at aktiviteter tas opp igjen, og setter pris på hver eneste kundekontakt!

Viper

Viper!

VIPER hadde sin premiere på Ambulanseforum 2021, og var uten tvil vår utstillings høydepunkt. Vi har allerede kunder som ser på vår løsning, og vi jobber mot å ha en god demonstrasjonsløsning i våre flotte lokaler på Skoppum i løpet av vinteren 2022.Du kan selvfølgelig kontakte oss direkte: 33 03 45 00 eller send oss en e-post: fno@fernonorden.com


 

Evakueringsutstyr.

Evakueringsutstyr!

Viktigheten av å sørge for at alle kan være med på evakuering av et bygg, uavhengig om man har funksjonsnedsettelser eller ikke – er det vel ingen diskusjon om. Har DIN bedrift eller organisasjon tenkt på hva man gjør med de som trenger bistand ned trapper når brannalarmen uler?
Med våre evakueringsprodukter, hvor både effektivitet og ergonomi er satt i høysetet – er løsningene klare. Kontakt oss mer enn gjerne dersom du har spørsmål, eller om nettopp din bedrift, ditt offentlige bygg eller din organisasjon ønsker en demonstrasjon på bruk og løsninger.

Kontakt oss gjerne på telefon: 33 03 45 00 eller send oss en e-post: fno@fernonorden.com

Les mer her!

Populær akkurat nå!

Populær akkurat nå!

ADVANTAGE Redningsbåre er en utvikling av den klassiske redningsbåren de fleste kjenner til. Den finnes på alt fra båter til idrettsanlegg – og det med god grunn. Denne redningsbåren har forbedrede funksjoner, er mere slitesterk og har økt lastekapasitet på hele 1134 kilo! Se mer på vår film her!

Vår redningsbåre Advantage finnes på lager for raskt å dekke deres behov for en skikkelig redningsbåre.

ADVANTAGE Redningsbåre

ADVANTAGE Redningsbåre

ADVANTAGE Redningsbåre

Les mer her!

Intraxx!

Intraxx!

Vi lånte en demobil fra Ferno i England, for å vise vår nye elektriske båre – samtidig som vi fikk muligheten til å vise en fullt utrustet ambulanse med Ferno sin patenterte innfestingsløsning; Intraxx®.
Intraxx® har vi tidligere jobbet med i forbindelse med ambulansebåtmarkedet – men vi ser også en øket interesse fra andre aktører innen pasienthåndteringskjøretøy, og ikke minst innen fly/helikopter er Intraxx® svært spennende. Innfesting av utstyr på en kvalitetssikret måte, øker sikkerheten til både pasienter og ikke minst de ansatte.

Intraxx

Les mer her!

Team Ferno Norden Norge

Vi håper du liker nyhetsbrevet vårt, og vi ser frem til å høre fra deg!

Med ønske om en god  høst!


Vennlig hilsen fra Leif Walter, Bente og Lars


Logo
Klikk her om du ønsker å melde deg av.
Cookiescript_new