Hvis du ikke ser denne meldingen Se den i din nettleser .
Go to frontpage

Nyhetsbrev Novemberr 2021

NYHETSBREV FRA FERNO NORDEN NORWAY Mars 2022

Aktuelt

Når nå de aller fleste begynner å oppleve en relativt normal hverdag, til tross for at mange av oss kjenner på en viss uro rundt krigen i Ukraina – så går vi mot en vår som vi ikke fullt ut har opplevd siden 2019. Vi hos Ferno Norden Norway gleder oss over økt kunde kontakt, med presentasjoner og utprøving ute hos kunder.

Vi fyller bilene og kommer mer enn gjerne på besøk – og vi snakker veldig gjerne om våre hovedområder: Evakuering og ergonomi, immobilisering, førstehjelpsutstyr og oppbevaring, og ikke minst snakker vi veldig gjerne om våre redningsprodukter som er svært populære og veltestet blant redningstjenester rundt om i Norges land.

Dokumentasjonskrav

Vår logistikkavdeling jobber mye med dokumentasjonskravet, MDR, som er på full fart inn som et krav for oss som selger medisinsk utstyr. Etter hvert så blir det så enkelt som at dersom ikke produktet man selger tilfredsstiller og er registrert i MDR som blir en databank – ja så har man ingen muligheter til å selge produktet. Vi kommer til å informere nærmere om dette etter hvert.

 

RETTMOBIL I FULDA 11.-13. MAI

Vi skal på messe i mai, for å se hva som rører seg i den store akuttmedisinske verden – rett og slett finne flere gode løsninger som vi kan presentere her hjemme etter hvert.

Hvis du planlegger å besøke messen, så kontakt oss gjerne for en avtale. Vi vil gjerne bruke muligheten til å diskutere potensielle nye produkter med kundene våre – gjerne over en kopp kaffe!

Evakueringsprodukter

Evakueringsprodukter

Vi opplever stadig å bli invitert til både offentlige bygg og private virksomheter som forstår viktigheten av evakueringsprodukter. Ferno Norden Norway har en bred «range» innen dette – og finner alltid løsninger på behovene som folk har – det er bare å ta kontakt Du kan selvfølgelig kontakte oss direkte: 33 03 45 00 eller send oss en e-post: fno@fernonorden.com


 

Les mer her!

Nyheter

Nyheter


Med Hazstar varslingslys til kjøretøy, har du et oppladbart varsellys med flere praktiske funksjoner:

- Oppladbart
- 2000 lumen
- Opptil 15 timers driftstid
- Varslingslys
- Arbeidslys
- Avtagbart magnetisk varslingslys
- Powerbank funksjon
- IP65 godkjent

HazStar varslingslys er et allsidig produkt, som alltid bør ligge klar til bruk i ethvert kjøretøy.
Her kan du se et filmklipp fra Youtube: https://youtu.be/wkgpKHl6vLY

Les mer her!

Treningsprodukter!

Treningsprodukter!

Utdannelse og praktisk trening er av største betydning og ikke minst en forutsetning til å være i stand til å gi god og riktig førstehjelp når det oppstår en akuttsituasjon.
Vi har fått to nye treningsprodukter til blødningskontroll, STB (Stop the Bleed) i vårt sortiment. En treningsarm med 3 forskjellige sårskader, og et treningsben med 2 forskjellige sårskader og en amputasjonsskade.
Våre nye produkter virker meget realistiske, de er enkle å bruke og ikke minst å vedlikeholde. Det kan øves på både arm og ben alene, eller de festes til markør for å få en mere virkelighetstro trening.

 

Kontakt oss gjerne på telefon: 33 03 45 00 eller send oss en e-post: fno@fernonorden.com

Les mer her!

Populært nå

Populært nå!

Desinfeksjonsskapet Ozon a40Medi er et populært produkt for tiden. Vi får ofte henvendelser fra kunder fra forskjellige bransjer. Alt fra teatergrupper som trenger å rense sine kostymer, politi som har behov for å desinfisere sitt polisiære utstyr, til barnehager som virkelig trenger en god og gjennomtenkt prosedyre når det kommer til hygiene. De er nysgjerrige på skapet og dets mange anvendelsesmuligheter og egenskaper.

Vi har tilgjengelig her hos oss et demonstrasjonsskap, som vi inviterer bedrifter til å teste, med akkurat det som er viktig for nettopp de. Skapet er tilgjengelig i våre åpningstider, som er 08 – 6 hver virkedag. Ta kontakt i forkant for å gjøre en avtale med vår kundeservice.

Kontakt oss gjerne på telefon: 33 03 45 00 eller send oss en e-post: fno@fernonorden.com

Les mer her!

Team Ferno Norden Norge

Vi håper du liker nyhetsbrevet vårt, og vi ser frem til å høre fra deg!

Med ønske om en god  høst!


Vennlig hilsen fra Leif Walter, Bente og Lars


Logo
Klikk her om du ønsker å melde deg av.
Cookiescript_new