Hvis du ikke ser denne meldingen Se den i din nettleser .
Go to frontpage

Nyhetsbrev Ferno Norden Norge Mars 2021

NYHETSBREV FRA FERNO NORDEN NORWAY 

En rask februar er over, og stedvis har det vært kulde og ekte vinter. 2021 er i full gang, men vi ser fortsatt at Covid-19 gir oss store utfordringer rundt det å møte kundene våre. 
Vi gjør gjerne kundebesøk, men det er viktig at vi møter færre, og at de som vi skal møte er friske og forholder seg til smittevern og tidens krav til hygiene! 
For å kompensere for færre møter, har vi satset litt – og bygd vårt eget lille «web-studio» som vi enkelt kan benytte til å gjøre enkle produktpresentasjoner og ikke minst samle flere for produktopplæring når det er aktuelt. Dette ser ut til å være en super måte å ha en dialog med kunder på – og helt sikkert noe vi kommer til å fortsette med i lang, lang tid.
Ta kontakt med en av oss, så booker vi tid – og finner aktuelle produkter for nettopp deg eller din bedrift.
Vi opplever som så alt for mange andre leverandører at Covid-19 også gir oss utfordringer på leveringstider. Dette beklager vi, men samtidig så er det en oppfordring i å ta tidlig kontakt med oss, når dere ser dere trenger å fornye eller bytte ut utstyret!

Følg oss på Facebook

Les mer her!

Vannredning

Vannredning 

Vi begynner allerede nå å planlegge mot sol og sommer, og fra april så vil det være fokus på utstyr til vann-redning. Vi har bestilt inn demoprodukter på spennende og innovative bårer og utstyr til bruk både i svømmehallen og ute i elver, vann og sjø. 

Les mer her!

Vi anbefaler

Vi anbefaler

Alle steder der mennesker samles, enten på jobb eller i fritid, vil det kunne dukke opp livstruende sykdom – og det gjelder å være forberedt.
I dette nyhetsbrevet, ønsker vi å sette fokus på vår brukervennlige AED/hjertestarter fra Cardiac Science, G5. Med mulighet til å velge mellom norsk og engelsk instruksjon ved hjelp av EN knapp, og med en instruksjon som er tydelig og enkel å følge – er dette en hjertestarter som virkelig vil kunne komme til sin rett når man opplever noe så alvorlig som et livløst menneske.

 

Hjertestarter AED Powerheart

Hjertestarter AED Powerheart

Hjertestarter AED Powerheart

Les mer her!

Aktuelt nå

Aktuellt nå!

Også i dette nyhetsbrevet tillater vi oss å nevne vårt spennende Ozonskap, som svært mange er nysgjerrige på. Har du behov for enkelt å desinfisere for eksempel sambandsutstyr, leker eller brannbekledning, ser stadig flere at vårt ozonskap, Hygio, er en optimal måte å kunne dette på.
Ta kontakt for brosjyre og dokumentasjon på kanskje et av våre viktigste produkter nå for tiden.

Kontakt oss gjerne på telefon: 33 03 45 00 eller send oss en e-post: fno@fernonorden.com

 

 

Hygieneskap Ozon

Hygieneskap Ozon

Hygieneskap Ozon

Les mer her!

Vi rekommenderar

Vi håper du liker nyhetsbrevet vårt, og vi ser frem til å høre fra deg!

Vennlig hilsen fra Leif Walter, Bente og Lars


Logo
Klikk her om du ønsker å melde deg av.
Cookiescript_new