Hvis du ikke ser denne meldingen Se den i din nettleser .
Go to frontpage

Nyhetsbrev Mai 2021

NYHETSBREV FRA FERNO NORDEN NORWAY Mai 2022

Aktuelt

Da er mai med helligdager, inneklemte fridager, russ og bjørkepollen unnagjort, og vi går virkelig sommeren i møte!

Vi i Ferno Norden Norway opplever at hverdagen er tatt tilbake; vi har fulle uker med kundebesøk, produktdemonstrasjoner, messer og gode møter med kunder og samarbeidspartnere.  

Det digitale møtet

Vi har fortsatt noen digitale møter, og ser at det er en god arena for enkle produktgjennomganger, og en konsentret måte å møte kunder som kanskje har flere lokasjoner i Norge. Samtidig ser vi at nettopp det at vi kan komme rundt og presentere produkter og salgspunkter er og blir en viktig del av «pakken» du får ved å ha Ferno Norden Norway som leverandør. Vi gjør det nettopp for å sørge for at sluttbrukeren/kunden virkelig får kjennskap til våre produkter.  


 

Sjørednings- og redningsarbeid i vann.

Sjørednings- og redningsarbeid i vann.

Vi har også i sommermånedene fokus på sjø- og vannredning.  Å redde liv i et basseng, ute på sjøen eller i en flomstor elv er forskjellig. Det er utstyret også. Vi i Ferno Norden har laget en samlingsside med utstyr for sjøredning/redningsarbeid i vann. Ta gjerne kontakt for en demo, eller om du bare har spørsmål. Vi hjelper deg gjerne!Du kan selvfølgelig kontakte oss direkte: 33 03 45 00 eller send oss en e-post: fno@fernonorden.com

Les mer her!

ØVINGSDRAKT FOR BARIATRISKE PASIENTER

Øvningsdrakt for bariatriske pasienter

Denne øvelsesdrakten i tre deler, gjør at du enkelt kan øve på pasienthåndtering av bariatriske pasienter. Da kan man selv være «pasient» og få oppleve hvilke utfordringer og begrensninger det kan være å bevege seg, sette seg opp og andre hverdagslige bevegelser man tar for gitt til vanlig. I deres eget arbeidsmiljø får dere muligheten til å øve, og se hva som virker og hva som kanskje bør kunne gjøres annerledes.

 

Les mer her!

TRENINGSMATERIELL

Treningsmateriell

En viktig bit av førstehjelpsberedskap, er øvelser. Det å trene på ting, kjenne utstyret og vite hvor man har det. DET er viktig for at når uhellet er ute, så går tiden så altfor fort. Vi har nå realistiske øvelses ben og arm – sånn at du, dine kollegaer eller andre i din «flokk» kan øve på blødningskontroll eller hjerte og lungeredning. Ta kontakt med oss for mere informasjon om disse produktene. 

Les mer her!

Populært nå

Populært nå!

ADVANTAGE Redningsbåre er en utvikling av den klassiske redningsbåren de fleste kjenner til. Den finnes på alt fra båter til idrettsanlegg – og det med god grunn. Denne redningsbåren har forbedrede funksjoner, er mere slitesterk og har økt lastekapasitet på hele 1134 kilo! Se mer på vår film 
Vår redningsbåre Advantage finnes på lager for raskt å dekke deres behov for en skikkelig redningsbåre.

Les mer her!

Messer

Messer

For våre prehospitale og redningskunder, så tillater vi oss å minne om at det siste uken i august skjer store ting på Gardermoen! Der blir det både Redningskonferansen 2022 og Ambulanseforum 2022. Vi gleder oss stort til å møte engasjerte og kunnskapsrike deltagere – for en god prat om verktøyene vi i Ferno Norden Norway kan bidra med i å nettopp redde liv.

Så gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god sommer! Vi er bemannet gjennom hele perioden, så det er bare å ta kontakt direkte: 33 03 45 00 eller send oss en e-post: fno@fernonorden.com

Team Ferno Norden Norge

Vi håper du liker nyhetsbrevet vårt, og vi ser frem til å høre fra deg!

Med ønske om en god  sommer!


Vennlig hilsen fra Leif Walter, Bente og Lars


Logo
Klikk her om du ønsker å melde deg av.
Cookiescript_new