Hvis du ikke ser denne meldingen Se den i din nettleser .
Go to frontpage

Nyhetsbrev Juli 2021

NYHETSBREV FRA FERNO NORDEN NORWAY Juli 2021

Aktuelt

En etterlengtet sommer med ferie er rundt hjørnet. Vi ser fram til nydelige dager med sol, svømming og avslapning. Samtidig er det med stor spenning vi gleder oss til høsten. Ingen vet sikkert hvordan situasjonen i verden vil utvikle seg. Vi krysser imidlertid fingrene for at ting går i riktig retning, og at vi snart kan møtes på messer og flere møter rundt om i landet.

Arbeid for bedre hygiene!

Det har knapt unnsluppet noen, viktigheten av hygiene og å ha gode rutiner for det. Vårt Ozon a40Medi hygieneskap har skapt stor interesse det siste året med digitale møter og diskusjoner rundt om i landet. Nødetatene har testet hygieneskapet med hovedformål å fjerne lukt og PAH-partikler. Ambulansen i Skåne har nå fått på plass hygieneskapet for utvikling av hygienerutinene sine. Akuttsekker, medisinsk utstyr, sko og hjelmer er noe av det du vil kunne teste med.

Et lukket system med en komplett nøytraliseringsprosess gjør Ozon a40Medi hygieneskap trygt å bruke.

#hygiene Salgssjef Lars Melby, Skoppum Juli 2021

Les mer her!

Hygieneskap Ozon a40Medi.

Hygieneskap Ozon a40Medi.

A40Medi hygieneskap desinfiserer tekstiler og redskaper uten å måtte demontere dem. Mange redskaper og tilbehør til helsetjenester er vanskelige å desinfisere, da de ikke tåler desinfeksjonsmidler, høye temperaturer eller vaskemaskin. A40Medi hygieneskap kan brukes til å desinfisere klær, sko, åndedrettsvern og hjelmer. Elektronikk kan også behandles, for eksempel datamaskiner, kommunikasjonsutstyr og måleutstyr. Hygieneskapet a40Medi brukes av blant annet helsevesen, politi, nødetater, omsorg, barnehager og idrettslag.

Du kan selvfølgelig kontakte oss direkte: : 33 03 45 00 eller send oss en e-post: fno@fernonorden.com


 

Les mer her!
Les mer her!

Avansert redning.

Avansert redning.

I industrielle miljøer og drift stilles det høye krav til sikkerhet og funksjon. Ferno Norden har redningsbårer og førstehjelpsprodukter som brukes over hele verden av våre kunder i byggebransjen, gruveindustrien, oljeboring, kjemisk industri og andre. Ferno Norden har flere løsninger for vertikal og horisontal løfting og for redning i lukkede rom og trange miljøer.

 

Kontakt oss gjerne på telefon: 33 03 45 00 eller send oss en e-post: fno@fernonorden.com

Les mer her!

Populær akkurat nå!

Populær akkurat nå!

Vår defibrillator med enkel, intuitiv funksjon med klar stemmeveiledning betyr at selv førstegangs redningsmenn handler raskt og trygt i tilfelle plutselig hjertestans.

• Alltid tilgjengelig på vårt nordiske sentrallager
• Tilbehør som elektroder og batterier er alltid tilgjengelig
• Komplett sett "klar til bruk"• Garanti i 8 år

AED Powerheart G5 +bag+kit, komplett sett

AED Powerheart G5 +bag+kit, komplett sett

AED Powerheart G5 +bag+kit, komplett sett

Les mer her!

Kjempetilbud!

Kjempetilbud!

Vi har et begrenset antall lommemasker til en veldig attraktiv pris! Ferno lommemaske leveres i en glatt, hard plastboks. Et åpenbart produkt du ønsker i nærheten for å kunne hjelpe til med å puste i en ulykkessituasjon. 
MERK:Bare 50:- SEK / Hver

 

Pustemaske Lommemaske O2 FERNO Redning

Pustemaske Lommemaske O2 FERNO Redning

Pustemaske Lommemaske O2 FERNO Redning

Les mer her!

Nyhet!

Nyheter!

Vår profesjonelle veske for ekstreme miljøer. Nanuk Pro-posen er en stabil pose for førstehjelp som tåler svært store stammer. Flyter hvis det kommer i vann. Utstyrt med unike innervesker for rask oversikt og struktur.

Les mer her!

Nyhet!

Les mer her!

Vi rekommenderar

Vi håper du liker nyhetsbrevet vårt, og vi ser frem til å høre fra deg!

Med ønske om en bedre vår!


Vennlig hilsen fra Leif Walter, Bente og Lars


Logo
Klikk her om du ønsker å melde deg av.
Cookiescript_new