Hvis du ikke ser denne meldingen Se den i din nettleser .
Go to frontpage

Nyhetsbrev Ferno Norden Norge FEB 2021

NYHETSBREV FRA FERNO NORDEN NORWAY 

Vi er godt i gang med ett nytt år, et år som ser ut til å fortsette som 2020, i hvert fall hva angår smittevern og forsiktighetsregler. 
Ferno Norden deltar aktivt i dugnaden, og vi lærer oss stadig nye måter å jobbe på.
Teams er blitt en plattform hvor vi ser at vi kan få en god dialog med dere som kunder og brukere av utstyret vi leverer. Enkel produktgjennomgang går helt fint via internettet – og det er nok en løsning vi kommer til å se mere til. Samtidig så er vi veldig glad i å reise rundt og gi dere som kunder og brukere muligheten til å kjenne på, røske litt i – og virkelig forstå de gode løsningene vi leverer. Derfor er det bare å ta kontakt, så finner vi sammen løsningene som må til for at nettopp DU får kunnskap om vårt brede sortiment innen redning, evakuering blødningskontroll og stabilisering.
Vi håper og tror at 2021 vil vise seg å bli et bedre år på mange måter enn 2020, og gleder oss stort til å se dere på messer og utstillinger, kundebesøk og produktdemonstrasjoner.

Følg oss på Facebook

Les mer her!

Hygioskap

Hygio ozonskap 

Vi må nevne vårt Hygioskap. Det er en genial gjennomtestet løsning som sikrer hygienekontroll på alt av utstyr. Det være seg samband, pc, leker, uniformer og utstyr. Ved hjelp av ozon så renses det du måtte ha bruk for å rense opptil 99,9 % av kjente virus og kreftfremkallende stoffer.
Ta kontakt for mere informasjon, eller be om å få tilsendt brosjyre. Skapet står utstilt hos oss på Skoppum ved Horten, og er tilgjengelig for testing!

Les mer her!
Les mer her!

REDNING I TRANGE OMRÅDER

REDNING I TRANGE OMRÅDER 

VVi ser at våre produkter innen redning og evakuering får stadig mere fokus. Vi i Ferno Norden kan tilby et bredt sortiment som gjør at vi finner løsninger på deres behov, uansett om det dreier seg om avansert fjellredning eller komplisert redning opp av trange kummer eller høye bygg.
- Er det mulig på gjøre vertikale eller horisontale løft?
- Sikres pasienten tilstrekkelig?
- Kan man evakuere opp fra en kum?
Dette er spørsmål vi stadig får, når vi diskuterer utstyr til redning og evakuering.  Vi i Ferno Norden tilbyr til et bredt spekter av produkter som vil hjelpe deg med å hjelpe.
Kontakt oss gjerne på telefon: 33 03 45 00 eller send oss en e-post: fno@fernonorden.com

Les mer her!

AKTUELT NÅ

Aktuellt nå!

Vi opplever stor etterspørsel av våre IIR godkjente munnbind, både fra privatpersoner og profesjonelle brukere. Vi har rask levering, både til den profesjonelle og private brukeren.

Kirurgisk engangs mundbind boks 50 stk EN14683 Type IIR

Kirurgisk engangs mundbind

Kirurgisk engangs mundbind boks 50 stk EN14683 Type IIR

Les mer her!

Vi rekommenderar

Vi håper du liker nyhetsbrevet vårt, og vi ser frem til å høre fra deg!

Vennlig hilsen fra Leif Walter, Bente og Lars


Logo
Klikk her om du ønsker å melde deg av.
Cookiescript_new