Hvis du ikke ser denne meldingen Se den i din nettleser .
Go to frontpage

Nyhetsbrev Ferno Norden Norge April 2021

NYHETSBREV FRA FERNO NORDEN NORWAY April 2021

Da er påsken 2021 historie, vi klarte nok en redusert utgave – men vi er ganske sikre på at det ikke bare er vi som begynner å bli utålmodige, og håper hverdagen snart kommer tilbake.

Vi i Ferno Norden er i full gang med å planlegge for å begynne å reise igjen, vi merker at kundene våre er utålmodige og ønsker at vi kan møtes. Det er vi også, det nærmer seg nå, folkens!!

Følg oss på Facebook


Ambulansebårer!

Ambulansebårer!

For veldig mange av våre kunder, så har Ferno = ambulansebårer! Vi er fryktelig fornøyde med at våre naboer i Sverige i løpet av høsten er valgt ut til å prøve ut og eventuelt forbedre Ferno sin manuelle båre.  Vi kan forsikre dere om at vi kommer til å ta med viktige punkter vi igjennom lange ambulanseliv har erfaringer med. Og vi gleder oss stort til å etter hvert komme med en båre som definitivt vil bli den foretrukne i et så profesjonelt miljø som ambulansetjenesten i Norge er!

Kontakt oss gjerne på telefon: 33 03 45 00 eller send oss
en e-post: fno@fernonorden.com

 

 

Les mer her!

Vannredning !

Vannredning!

Vi gjør klar til sommeren, og har tatt inn demoutstyr for vannredning. Både backboard med løsninger for å ta skadde badegjester opp av basseng, til tross for høydeforskjell opp bassengkanten og ikke minst vår innovative og veldig anvendelige Ferno XT Floating for redning for eksempel i elvestryk.

 

 

Les mer her!
Les mer her!

Ozonskap

Ozonskap!

Vi opplever stadig at det er stor interesse for vårt ozonskap, HygioA40 Medi. Et lukket skap som sørger for desinfeksjon helt opp imot 100 % mot virus, sopp og bakterier, og lukt! Egnet til klær, leker, medisinsk-teknisk utstyr og utstyr til for eksempel vektere. Ta kontakt med oss dersom du eller dere har spørsmål.

 

 

Les mer her!

Vi rekommenderar

Vi håper du liker nyhetsbrevet vårt, og vi ser frem til å høre fra deg!

Med ønske om en bedre vår!


Vennlig hilsen fra Leif Walter, Bente og Lars


Logo
Klikk her om du ønsker å melde deg av.
Cookiescript_new