KAMPANJE PÅ HJERTE- OG LUNGEREDNING

Nå setter vi litt ekstra fokus på trening! 

Vi har gleden, i samarbeid med Laerdal, å tilby våre kunder et utvalg kvalitetsprodukter til hyggelige priser frem til 29. november. Produktene selges i vår nettbutikk www.fernonorden.no eller send bestillingen til fno@fernonorden.com

Har du eller din bedrift behov for kurs på hjertestartere, så kontakt oss for pristilbud. Vi har sertifiserte instruktører i organisasjonen.

BaXtrap

Ryggbrett for rask evakuering

BaXstrap-ryggbrett er utviklet i karbonfiber, har lav vekt, er robust og slitesterkt. Det er brukervennlig for både pasient og behandler. Ryggbrettet er støtt og rigid for pasienter opp til 110 kg. Brettet veier 8,6 kg. Den sømløse støpeformen gjør brettet like enkelt å rengjøre som å bruke. Passer i de fleste situasjoner, også til vann-redning. Leveres komplett med Baxtrap, 4 belter, hodestøtte og nakkekrage.

Little Anne QCPR

Dukke for HLR-trening

Trening på Hjerte-LungeRedning skaper livreddere. Det å levere høykvalitets Hjerte- Lungeredning er ingen enkel sak. Vi vet det og har kampanjetilbud på denne flotte treningsdukken Little Anne QCPR.

Little Anne QCPR 4 pack

Dukker for HLR-trening

Little Anne QCPR selges også i pakker á 4 stk.

Baby Anne HLR-dukke

Baby dukke for HLR-trening

Baby Anne er en forenklet treningsdukke for å øve HLR og fjerning av fremmedlegeme fra de øvre luftveier på spedbarn. Dukken har lav vekt.

Cookiescript_new