Førstehjelpskampanje

Er dine ansatte og besøkende sikret på forsvarlig måte? 

Vi har gleden, i samarbeid med Laerdal, å tilby våre trofaste og nye kunder et utvalg kvalitetsprodukter til hyggelige priser i en periode. Dette er førstehjelpsprodukter som bør finnes på alle arbeidsplasser rundt i landet, spesielt dersom man har besøk av utenforstående. Dette skaper trygghet både for de ansatte, kunder og besøkende. Når uhellet først er ute er det viktig å ha nødvendig utstyr innen rekkevidde. For mange bedrifter består førstehjelpsutstyret av en pakke plaster og en pakke smertestillende. Dette dekker påingen måte de krav som stilles til forsvarlig HMS på en arbeidsplass.

Ikke bare er det viktig å ha det rette utstyret tilgjengelig, men de ansatte må også vite hvordan utstyret skal brukes. Jevnlig trening og øvelse er viktig for at de ansatte skal være klare når en situasjon oppstår. Er du og dine ansatte klare?

BaXtrap

Ryggbrett for rask evakuering

BaXstrap-ryggbrett er utviklet i karbonfiber, har lav vekt, er robust og slitesterkt. Det er brukervennlig for både pasient og behandler. Ryggbrettet er støtt og rigid for pasienter opp til 110 kg. Enkel å rengjøre. Passer i de fleste situasjoner. Leveres komplett med BaXtrap, 4 belter, hodestøtte og nakkekrage.

Little Anne QCPR

Dukke for HLR-trening

Trening på Hjerte-Lungeredning skaper livreddere. Det å levere høykvalitets Hjerte-Lungeredning er ingen enkel sak.

Pocket Mask

Tryggere hjerte-lungeredning

Lateksfri Pocket Maske med vannavstøtende 3M filter under enveis- ventilen. All luft mellom behandler og pasient er fullstendig filtrert og ren før bruk. Pasienten og redningspersonalet er beskyttet under hjerte- lungeredning. Den gir økt avstand mellom behandler og pasient.

Profesjonell førstehjelpssekk

Ferdigpakket stor utgave

Ferno førstehjelpssekk til alle som har behov for et utvidet sortiment, med et godt gjennomarbeidet innhold som hjelper deg å løse både enkle og mer krevende nødsituasjoner. Sekken gir god oversikt over materiell og utstyr. Den store lommen på utsiden passer perfekt for de fleste hjertestartere.

Lifeline AED

Hjertestarter

Enkel, intuitiv og rett på: kun 2 knapper på maskinen, en grønn for å slå på og en rød for å gi pasienten støt når maskinen gir beskjed. Ekstremt holdbar, produsert for å tåle støv og vanninntrenging.

Øyedusjstativ 2 x1 ltr

Mobilt stativ for øyeskylling

Øyeskyllflasker med veggstativ. Når øyeskyllstasjoner er nødvendige på flere steder i samme område. Leveres komplett med flasker, vegg-skruer, etc.

Cookiescript_new