Biltilpasning

Ferno Norden er leverandør av biltilpasning (biltilpassing), ombygning, bilinnredning og bilpåbygg til alle typer kjøretøy fra de minste elbiler, via vanlige privatkjøretøy til store nyttekjøretøy. Våre høyt kompetente mekanikere og spesialister følger opp kjøretøyet fra bilen ankommer til Norge til levering av ferdig godkjent bil hos kunde eller forhandler. Ferno Norden er en effektiv partner som er en «one-stop-shop» som sikrer effektiv logistikk og unngår unødvendige transportkostnader i prosessen fra en fabrikkprodusert bil til den løsningen kunden ønsker. Dette inkluderer ombygging av de mest kompliserte ambulansekonstruksjoner, biler til unike behov for Forsvaret, montering av innredning i varebiler i alle slags håndverkerbiler, montering av lys på alle kjøretøy samt foliering av alle slag. Ferno Norden  har spesialkompetanse på alle former for elbiler og bistår landets bilimportører med typegodkjenning etter behov.

Biltilpasning. Ferno Norden

Biltilpasning til alle typer av kjøretøy

Vi driver biltilpasning av alle typer kjøretøy, enten det er for private eller bedrifter. Vi tilpasser privatbiler og nyttekjøretøy, slik at bilen blir slik du ønsker den! Vårt salgsteam hjelper deg med å vurdere hvilket kjøretøy som er mest egnet for ditt bruk og finner, i samarbeid med deg, frem til den beste løsningen. Vi har bred erfaring innen biltilpasning av pickup'er, små og store varebiler, lett lastebil, elbiler og elvarebiler.

Biltilpasning av pick up. Ferno Norden

Ombygging, bilinnredning og bilpåbygg

Dersom du har behov for å få satt inn innredning tilpasset ditt yrke, ombygging av bilen til å tjene spesifike formål eller har andre behov innen bilpåbygging så kan våre mekanikere og spesialister hjelpe deg. Vi legger inn nye gulv, setter inn skillevegger, monterer varslingslys og innvendig og utvendig arbeidslys.

Bilinnredning. Ferno Norden

Helfoliering av bil og nyttekjøretøy

Foliering er en ny teknologi som er kommet for å bli. Å utføre helfoliering for bilen er et godt valg istede for å lakkere og langt enklere å bytte! Helfoliering av bilen gir god beskyttelse av originallakken på bilen mot slitasje, riper, steinsprut, UV med mer. Folien er enkel å fjerne dersom du ønsker å bytte farge, skal selge bilen eller vil ha den originale lakken tilbake.

Vår folieavdeling utfører; Helfoliering, bildekor, profilering, lakkbeskyttelsesfilm, solfilm, sikkerhetsfilm med mer.

Helfoliering av bil. Ferno Norden

Vi utfører arbeidet i våre sentralt plasserte lokaler på Skoppum, like utenfor Horten i Vestfold, 1 minutt fra motorveien. Vi levere allerede i dag en mengde biler til private og offentlige foretak, som akuttjenester og utrykningsetater. Enten du trenger biltilpassing, bilombygging, ny bilinnredning, bilpåbygg, foliering av bil eller nyttekjøretøy kontakter du oss for jobben. Ferno Norden gjør biltilpasning.