Ferno Norden Group i Norge spesialiserer driften

Ferno Norden Group sine avdelinger i Norge gjennomfører en strukturell endring som vil påvirke våre kunder og partnere på en positiv måte. Fra 1.9.19 vil den norske enheten bli delt opp i Ferno Mobility AS og Ferno Norden Norway AS for å øke spesialiseringen og fokus på de ulike markedssegmentene i Norge.

Ferno Mobility AS

Vår virksomhet knyttet til utrusting, endring og ombygging av spesialkjøretøy skilles ut som en egen forretningsenhet (men beholder organisasjonsnummer) under navnet Ferno Mobility AS. Selskapet skal fokusere på det de er best på, nemlig logistikk, produksjon og spesialkompetanse på tilpasning av biler.

Vår produksjonsvirksomhet er i kraftig vekst samtidig som vi utvider bredden til å omfatte alle typer kjøretøy.

Vi har siden 2006 hatt ansvaret for å levere de fleste politibilene i Norge i samarbeid med Volkswagen og BMW. Vi har sammen med Bilimportøren RSA ansvaret for klargjøring og tilpasninger for de nye SAIC Maxus el-varebilene, som nå tar viktige andeler i dette segmentet.  

Vår spesialisering mot elektriske kjøretøy øker med åpning av en egen el-bil tilpasset produksjonslinje i Januar 2020, noe som innebærer en sterk vekst i bilgjennomgangene i vårt anlegg på Skoppum utenfor Horten.

Mange av selskapets agenturer, som Whelen lys, lyd og styringssystemer, er en grunnleggende del av leveransen, og Ferno Mobility AS skal sikre den samme kvaliteten i utrusting og det håndverket som utføres. Våre sertifiseringer på ISO 9001,14001, Ekomnett-autorisasjon og Godkjent verksted for alle typer bilombygging, sikrer miljøet, kvaliteten, effektiviteten, fornøyde kunder og konkurransedyktige priser.

Ferno Norden Norway AS

Vi har siden 1979 forvaltet våre verdenskjente agenturer, som FERNO og Whelen, gjennom målrettet og proaktivt salg til mange sektorer. I Norge satser vi nå enda mer på våre viktige kunder og øker fokus på god oppfølging og service.

Vi vil også utvikle flere av de tjeneste vi kan bidra med, som produktkunnskap, rådgivning, HMS-arbeid, førstehjelp, industrivern og løsninger for evakuering av personer. Dette kan være utfordrende for mange bedriftsledere å organisere på en måte som sikrer god beredskap og sikkerhet i eget bygg, og i egen organisasjon.

Til aktørene på kjøretøy leverer vi en stor bredde av varsellys, ekstralys og gode styringssystemer. Lys til kjøretøy er mer enn lamper, det er også styring, programmering og overvåking. Vi styrker vår kompetanse innenfor dette området med flere interessante partnere, og vil kunne bistå med rådgivning i valg av styrings- og overvåkingssystemer.

Vi vet hvor viktig oppfølging av våre kunder er, og vi styrker derfor også vårt serviceapparat. Med en styrket ledelse, salgs- og servicestab, og en stor bredde med agenturer og underleverandører, sikrer vi at vi kan levere brede og helhetlige løsninger.

Ny struktur, samme service

Vi gleder oss til å fortsatt betjene både nye og etablerte kunder gjennom spesialiserte selskap. Om det gjelder spesialkjøretøy, personbiler med enklere tilpasninger eller el-kjøretøy, vil Ferno Mobility AS stå klar til å hjelpe. Ved behov for bistand til løsninger for varsellys eller styringssystemer for egen montering, vil vi fortsatt levere dette fra Ferno Norden Norway AS.

Vi ser også frem til å styrke vår rådgivning, tjenesteyting og kompetanse i samarbeid med ambulansetjenesten, de frivillige organisasjonene, politi, brann og redning.

Våre kunder skal fortsatt være imponerte over vårt høye servicenivå, den kunnskapen og bredden i produkter og løsninger vi kan tilby, og velge å handle med oss, igjen og igjen.

Kontaktinformasjon

Ferno Mobility AS - Ole Brekkenes - mob 901 60 057 - ole.brekkenes@fernonorden.com

Ferno Norden Norway AS - Lars Melby - mob 466 30 753 - lars.melby@fernonorden.com

Cookiescript_new