Våre merker

Ferno Norden er forhandler og distributør av en rekke verdenskjente merkevarer. Ferno Nordens kunder er primært innen sikring og redning av menneskeliv. Vi forstår hvor viktig det er for våre kunder å kunne stole på utstyret sitt. Vi søker derfor å kun ha leverandører som har de tryggeste og sikreste produktene og som selv har lang erfaring som tilbydere til utrykningsetater og andre som redder liv og sikrer verdier.

Her ønsker vi å gi deg som forbruker litt mer kunnskap om de forskjellige merkene. Noen av merkene har Ferno Norden solgt i over tretti år og noen er av nyere dato.

Whelen ble startet i 1952 og er et privateid selskap med beliggenhet i Chester, CT, USA. Whelen er verdenskjent for kvaliteten på sine produkter og er det foretrukne merket for mange uttrykningsetater verden rundt, bl.a. i Norge. I assortimentet finner du lysbøyler, mini-lysbøyler, 360°, retningsbestemte varsellys, dash-lys, arbeidslys, Strip-lite, kupélys, sirener med mer. Ferno Norden er stolt av at Whelen er vår hovedleverandør på lys!

Ferno er et profesjonelt forvaltet familieeid selskap bestående av 18 konsernselskaper som betjener over 100 land. Firmaet ble startet i 1955 og har hovedkvarter i Wilmington, Ohio.

Ferno tilbyr en komplett serie med pasienthåndteringsutstyr, inkludert elektriske bårer, trappstoler, bakplater og annet EMS-utstyr.

Redtronic er et engelsk selskap som har levert varsligslys og -lyd i over 30 år. Produktene er av høy kvalitet, har forhandlere i over 42 land og har konkurransedyktige priser. Alle produkter er ECE og der det er mulig er LED produktene levert med ECE R65. Alle varer fra Redtronic leveres med 5 års garanti. Kjente merke fra Redtronic er Bullitt lysbøyler, Gecko grill-lys og deres Traffic Director V2.0.

Ferno Norden begynte som forhandler av Redtornic i 2018 og er kjempefornøyd med å kunne levere et prisgunstig alternativ til Whelen med veldig god kvalitet.

Triopan er et sveitsisk selskap som leverer primært produkter innen veisikring. Triopan satser på sikkerhet og synlighet! Selskapet fører sine verdenskjent foldeskilt, barrierer, Helios lykter og Fireball. Foldeskiltene kommer med en mengde tilleggsutstyr, som holdere til eFlare, skiltholdere, sperrebåndholdere, lysfester. Skiltene er spesielt kjente for å være veldig håndterlige, da de er, som navnet sier, foldbare, men også lette å henge fra seg på egne kroker som bl.a. kan monteres i bil. Alle produktene holder sveitsisk kvalitet!

Det svenske firmaet AB Germa leverer produkter innen prehospitalt. De leverer kjente merker som Mondial, MonoBloc, EasyFix og Kangoofix. AB Germa leverer til sykehus og militære i flere land. AB Germa fokuserer på effektivitet, sikkerhet og komfort.

ViTri Medical er et veletablert selskap innen forbinding og medisinske forbruks artikler. De tilbyr blant annet et komplett sortiment av førstehjelp-produkter. ViTri Medical er også Svensk hoved leverandør av hjertestartere fra verdensledende Cardiac Sciencefictionserie.

 

Cookiescript_new